Doypack

Een doypack wordt gevormd door de machine en komt als rol folie binnen bij ons verpakkingsbedrijf. Het is een sachet met een bodemvouw. Deze verpakkingsvorm is modern en universeel en is een ideale manier om levensmiddelen te verpakken. Denk hierbij aan koeken, koffie, thee, specerijen, gedroogd fruit, noten, snoep en zaden. Bij MPH Co-Packing wordt het vulproces geheel automatisch gedaan door de speciale doypack machine in ons machinepark.

De voordelen van de Doypack verpakking

Stazakken, waaronder de doypack, hebben veel voordelen. Er wordt dan ook niet voor niets vaak voor deze verpakkingsvorm gekozen. Zo zijn ze:

  • Doypacks zijn flexibele verpakkingen

  • Ze zijn zo ontworpen dat deze rechtop kunnen blijven staan.

  • Vanwege de hoogwaardige kwaliteit is de doypack uitermate geschikt om levensmiddelen te verpakken.

  • Wanneer gekozen is voor een hersluitbare strip kan de verpakking makkelijk worden gesloten en heropent.

Doypack toepassingen

De toepassingsmogelijkheden van doypacks zijn vrijwel onbeperkt en is een passend alternatief voor blik, aluminium en glas verpakkingen. Door de stevige bodem en de unieke constructie zijn doypacks ideale verpakkingen voor het verpakken van vele primaire food producten. MPH Co-Packing verpakt doypacks voornamelijk voor de foodsector, bijvoorbeeld voor droge producten als koek, snoep, noten en specerijen.

Voedsel veiligheid

Voedselveiligheid is bij een doypack verpakking een absolute voorwaarde en tevens gegarandeerd. Onze doypack machine bevat namelijk slimme controlemiddelen, waaronder een metaaldetector. Dit biedt u zekerheid en kwaliteit. MPH Co-Packing kan zowel grote als kleine oplages produceren.

Kennismaken

Wilt u zien hoe onze doypack machine werkt en wat het resultaat eventueel kan zijn? Dan maken we graag een afspraak met u. Aan de hand van een uitgebreid adviesgesprek en een inventarisatie van uw wensen onderzoeken we of doypacken de ideale inpakmethode voor uw product is. Tevens leiden we u rond door onze fabriek, zodat u ziet hoe we werken en wie uw producten zullen inpakken. Ook kunt u met eigen ogen bekijken hoe doypacken in zijn werk gaat.

Kwaliteit

Specialist in verpakken met een volledige focus op een productieve en effectieve keten. Alleen werkend met de beste kwaliteit machines en verpakkingsmethodes.

Flexibiliteit

Dankzij die jarenlange ervaring en onze technische kennis kunnen we u optimaal adviseren over de vele verpakkingsmogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden.

Service

Complete ondersteuning bij het verpakken van uw food en non-food producten. Adviserend vooraf, daadkrachtig tijdens het verpakken en meedenkend in de mogelijkheden.

Communicatie

Transparante communicatie en korte lijnen tijdens de gehele co-packing productie.

Vragen over Stazakken of Doypacks?

Wilt u weten of de doypack de ideale verpakkingsvorm voor uw product is? Neem dan eens contact met ons op. We adviseren u graag over deze en andere mogelijkheden. Als u het leuk vindt, leiden we u ook rond in onze fabriek, zodat u de verpakkingen en het verpakkingsproces met eigen ogen kunt zien. U bent van harte welkom.