Quadroseal

Een quadroseal verpakking is een staande zak die aan alle vier zijden geseald is. Dit zorgt ervoor dat de verpakking zijn vorm behoudt. Quadroseal verpakkingen kan voor vrijwel elk product inzet worden, voor droge producten of plakkerige producten, maar ook meelachtige producten komen goed tot hun recht in deze vorm van verpakken.

Bij MPH Co-Packing hebben we ruime ervaring met plakkerige producten als snoep en andere zoetwaren. Het is mogelijk om elk soort materiaal, grootte, bedrukking en uitvoering van de quadroseal verpakking te verwerken in onze productiehal.

De voordelen van de Quadroseal verpakking

De quadroseal verpakkingen hebben vier kanten en ingevouwen zijdes. Het verschil tussen normale zijvouwzakken en quadroseals is de manier van sealen.

  • De quadroseal verpakkingen zijn stabieler.

  • Hebben een strakkere uitstraling.

  • Door de sterke constructie geschikt voor het verpakken van vaste producten.

  • Door de wijze van sealen houden deze zijvouwzakken ten alle tijden hun vorm.

Quadroseal mogelijkheden

Omdat de verpakking aan alle vier de hoeken of zijdes geseald is, heet deze manier van verpakken quadroseal. De zakjes hebben door de gesealde naden extra stabiliteit. Sommige producten in een quadroseal verpakking kunnen hierdoor staand gepresenteerd worden. Bij MPH Co-Packing is het mogelijk om alle elementen van de zijvouwzakken te verwerken. Van het soort materiaal tot de grootte van de quadroseal verpakking. Ook de uitvoering en bedrukking van de verpakking kunnen wij verwerken in onze productiehal.

De methode van verpakken is erg geschikt voor droge producten. Daarnaast komen ook meelachtige producten goed tot hun recht in een quadroseal verpakking. De zijvouwzakken worden voor bijvoorbeeld gedroogde vruchten, snoep en zoetwaren gebruikt. Doordat de zak zijn vorm behoudt, hebben deze plakkerige producten voldoende ruimte.

Co-packing

Naast het ontwerpen van verpakkingen op maat verzorgen wij de co-packing voor u. Co-packing is het in-, om- en verpakken van food en non-food producten. MPH Co-Packing verpakt, met een volledige focus op een effectieve en productieve keten, uw producten. Dankzij de kwalitatieve machines, technische kennis en jarenlange ervaring adviseren wij u optimaal over de mogelijkheden van in-, om- en verpakken. U kunt kiezen uit verticale en horizontale verpakkingstechnieken. Verticale verpakkingstechnieken zijn ideaal voor het verpakken van stortproducten, zoals chips en snoep. Quadroseal is een verticale verpakkingstechniek en een flowpack wordt horizontaal gevuld.

Het verpakken van voedsel brengt met zich mee dat verpakkings- en co-packing bedrijven op de hoogte moeten zijn van de regelgeving betreffende voedselveiligheid en de eisen voor hygiëne en kwaliteit. Zonder deze kennis is het moeilijk om de meest geschikte verpakkingstechniek en verpakking voor uw producten uit te kiezen. De machines in onze productiehal zijn van geavanceerde controlemiddelen, zoals een metaaldetector, voorzien. MPH Co-Packing heeft het BIO-certificaat van SKAL voor het werken met biologische producten.

Kwaliteit

Specialist in verpakken met een volledige focus op een productieve en effectieve keten. Alleen werkend met de beste kwaliteit machines en verpakkingsmethodes.

Flexibiliteit

Dankzij die jarenlange ervaring en onze technische kennis kunnen we u optimaal adviseren over de vele verpakkingsmogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden.

Service

Complete ondersteuning bij het verpakken van uw food en non-food producten. Adviserend vooraf, daadkrachtig tijdens het verpakken en meedenkend in de mogelijkheden.

Communicatie

Transparante communicatie en korte lijnen tijdens de gehele co-packing productie.

Wilt u meer informatie over zijvouwzakken?

Neem contact op met MPH Co-Packing. Met ons verpakkingsbedrijf ondersteunen wij u graag in het verpakkingstraject. Maak een afspraak voor een adviesgesprek waar wij aan de hand van uw wensen de verschillende verpakkingsmogelijkheden en -technieken bespreken voor uw producten. Dankzij de productiehal met 16 verpakkingslijnen voor foodproducten heeft u bij MPH Co-Packing keuze uit diverse mogelijkheden. De broers Martijn en Pascal Hooghwerff leiden het familiebedrijf dat bekend staat om het persoonlijke klantcontact.