Wij zijn MPH Co-Packing

Producten verpakken is ons specialisme. Met een zeer divers aanbod in verpakkingsmethodes, hebben wij altijd een passende oplossing voor het product dat u wilt laten verpakken. We hebben jarenlange ervaring als verpakkingsbedrijf en bieden de beste kwaliteit. Na een periode van 16 jaar H en L Verpakkingen, een bekende naam in de industrie, is in het kader van bedrijfsopvolging besloten het bedrijf te splitsen.

MPH Co-Packing is een familiebedrijf dat wordt geleid door de broers Pascal en Martijn Hooghwerff. Ze richten zich volledig op het verpakken van uw product en geven advies. Ons bedrijf kenmerkt zich door het royale aanbod van 16 verpakkingslijnen voor food producten. We hebben brede kennis van verschillende verpakkingstechnieken en –machines. Of u nu kiest voor het verpakken van snoepjes per stuk of met meerdere tegelijk tot het inpakken van koek en chocolade, u kunt het aan ons uitbesteden.

We werken nauw samen en pakken ieder vraagstuk als een hecht team op. Het stelt ons ook in staat flexibel te zijn en korte lijnen te hanteren. Onze reactietijd is bijvoorbeeld erg snel. We staan u zo snel mogelijk te woord en nemen spoedklussen aan. Bij spoed wordt u geholpen door onze avondploeg. Deze medewerkers werken zelfs door in de avond, zodat uw order op tijd af is.

Onze verpakkingslijnen

Producten bij elkaar of apart, grote of kleine zakken, gerecycled plastic of karton: we regelen het allemaal voor u dankzij ons grote aanbod aan verpakkingslijnen. We zijn gespecialiseerd in de volgende co packing diensten: doypack, stazakken, flowpack, sealen & krimpen, quadroseal, kartonneren, transwrap, blisteren en potten afvullen. Daarbij staan de trends duurzaamheid en usability bij co packing voorop. De verpakkingsindustrie is zeer innovatief en daar leveren wij graag een bijdrage aan, door onder andere bepaalde lichte materialen te recyclen.

Verpakkingsadvies

Vervolgens geven we verpakkingsadvies op maat. Dit houdt in dat we aandachtig luisteren naar uw wensen en komen met een passend advies. Het advies bestaat uit de materiaalkeuze, verpakkingsgrootte, het ontwerp en de verpakkingsmethode. Na uw akkoord gaan we voor u aan de slag met co packing. Het resultaat: een kwalitatief hoogwaardige verpakking met de juiste uitstraling, die volledig voldoet aan de eisen op gebied van voedselveiligheid.

Co packing

Wat houdt co packing in? Co packing betekent letterlijk ‘contractverpakker’. Maar voor ons is het veel meer dan dat. We verpakken niet alleen, we geven professioneel verpakkingsadvies, ontzorgen u van A tot Z en bieden u tal van verschillende diensten. Daardoor hebben we verpakkingsoplossingen voor ieder product. Bovendien kunt u er volledig van op aan dat wij werken conform de eisen voor hygiëne en kwaliteit. Onze machines zijn namelijk voorzien van geavanceerde controlemiddelen, waaronder metaaldetectors.

Co packing is een vak apart. Maar met behulp van een hoogwaardig machinepark en jarenlange ervaring kan er altijd een passende oplossing worden gevonden. En dat is precies wat MPH Co-Packing u te bieden heeft. Co packing is al bijna 20 jaar ons specialisme en we hebben een royaal aanbod van wel 16 verpakkingslijnen. Zowel voor food als non-foodproducten.

Verpakkingsbedrijf

MPH Co-packing ondersteunt u graag in het hele verpakkingstraject van A tot Z. U ontvangt uitgebreid advies over de diverse verpakkingsmogelijkheden en -technieken. Daarna verpakken wij deskundig uw producten in onze productieruimte. We beschikken over een uitgebreid machinepark voor diverse verpakkingsmethodes. Ook kunnen wij voor u eventuel opslag, voorraadbeheer en transport van uw producten voor u verzorgen. Met onze jarenlange ervaring en technische kennis kunnen wij u voorzien van gericht advies en nemen wij al uw verpakkingszorgen uit handen.

Kwaliteitsbeleid & Certificeringen

Ons kwaliteitsbeleid is erop gericht om mens, organisatie en processen continu te verbeteren. Met als resultaat een zeer hoogwaardig product te kunnen leveren voor onze klanten en aan de eindgebruiker. De basis hiervoor vormt onze eigen kwaliteitsafdeling met gespecialiseerd personeel in de food sector. MPH Co-packing BRC en IFS  – via de officieel geaccrediteerde organisatie Lloyd’s register – gecertificeerd. Tevens zijn wij in het bezit van een BIO-certificaat afgegeven door SKAL en in het bezit van een e-weging certificaat afgegeven door het NMi. Ons bedrijf beschikt over een eigen Technische Dienst, welke een certificaat heeft ontvangen als erkend leerbedrijf, zodoende kunnen wij onze kennis overdragen aan de volgende generatie specialisten in food verpakkingen. Onze kwaliteitsafdeling heeft een nauwe samenwerking met Normec Foodcare omtrent vraagstukken op overheidsniveau.

Rondleiding op locatie

Maar hoe weet u welke verpakkingslijn geschikt is voor uw product? Of u grote of kleine verpakkingen wilt? Welk materiaal u wilt gebruiken? Het begint allemaal met een persoonlijk gesprek onder het genot van een kop koffie. Daarna volgt een rondleiding door de verpakkingsfabriek. Daar maakt u kennis met alle verpakkingsmogelijkheden, onze werkwijze, ontmoet u onze medewerkers en ziet u met welke moderne machines wij werken omtrent co packing.

Kwaliteit

Specialist in verpakken met een volledige focus op een productieve en effectieve keten. Alleen werkend met de beste kwaliteit machines en verpakkingsmethodes.

Flexibiliteit

Dankzij die jarenlange ervaring en onze technische kennis kunnen we u optimaal adviseren over de vele verpakkingsmogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden.

Service

Complete ondersteuning bij het verpakken van uw food en non-food producten. Adviserend vooraf, daadkrachtig tijdens het verpakken en meedenkend in de mogelijkheden.

Communicatie

Transparante communicatie en korte lijnen tijdens de gehele co-packing productie.

Afspraak maken?

Heeft u een verpakkingsvraag? MPH Co-Packing denkt graag met u mee. U kunt via onze website een verpakkingsofferte aanvragen of een afspraak maken voor een eerste kennismakingsgesprek bij ons op locatie in Nieuwkuijk. Bel of e-mail ons gerust als u meer wilt weten over co packing. We staan u zo snel mogelijk te woord.